Naujienos - Blog | Spaustuve.lt - Darbo knygų sėkmė "Paperworld 2023"
 

Užduokite klausimą

 

Naujienos / Blog

0412.2023

Darbo knygų sėkmė "Paperworld 2023"

Prestižinis įvertinimas


Sauliaus Jokužio leidyklos-spaustuvės prekės ženklas „CLOUD LINE“ nusprendė išbandyti savo galimybes ir pretenduoti į „Paperworld Middle East 2023“ prestižinius apdovanojimus. Ši kasmetinė paroda, vykstanti nuo 2011 metų, suburia visus garsiausius popieriaus, raštinės ir biuro reikmenų pramonės profesionalus. Dubajuje tris dienas vykstančioje parodoje susirenka atstovai, įskaitant gamintojus, dizainerius, leidėjus, spaustuvininkus ir kitus entuziastus, prisistatyti ir susipažinti su įvairiais reprezentuotojais.

Konkurse ir parodoje dalyvauja žinomi prekių ženklai, tokie kaip „Castelli“, „Moleskine“, „Gigis“ ar „Luxor“, o šiais metais parodos sūkuryje konkurencinį kraštovaizdį naršė ir „CLOUD LINE“. Siužetas sutirštėjo likus mažiau nei dviem savaitėms iki parodos, kai atkeliavo laiškas, patvirtinantis, jog S. Jokužio leidykla-spaustuvė su prekės ženklu „CLOUD LINE“ pateko tarp finalininkų. Žinia, gauta taip arti renginio pradžios, pridėjo netikėto jaudulio, džiaugsmo ir apsisprendimą greitai keliauti į Dubajų.

Kulminacija atsiskleidė blizgančio Dubajaus vakarą, prestižinių apdovanojimų ceremonijos metu. „CLOUD LINE“ buvo paskelbta gražiausio užrašų knygelės dizaino apdovanojimo laureate! Ši pergalė atnešė ne tik kruopštumo, kokybės ir kūrybiškumo pripažinimą, bet taip pat ir mažesnės spaustuvės iš Lietuvos triumfo tarp pramonės gigantų simbolį.

Su dėkingumu už netikėtą kelionę ir laimėjimą, S. Jokužio leidykla-spaustuvė atsisveikino su „Paperworld Middle East 2023“, pažadėdama vėl dalyvauti kitais metais, toliau prisidedant prie meistriškumo ir nepriekaištingos kokybės palikimo. Esame dėkingi už nuostabią galimybę kurti naujoves ir žavėti pasaulį nuolat besikeičiančiame pramonės kraštovaizdyje.