Naujienos - Blog | Spaustuve.lt - Personalizuota spauda
 

Užduokite klausimą

 

Naujienos / Blog

0703.2023

Personalizuota spauda

Spaudos tendencijos 2023 #1

Personalizacija išlaiko lyderystę jau kelintus metus iš eilės ir nepanašu, jog ji ketintų kur nors trauktis. Ne paslaptis, verslai įvairiomis rinkodaros priemonėmis bando pritraukti naujų klientų, o galimybė susieti produktą su vartotoju yra vienas labiausiai pasisekusių reiškinių per pastaruosius metus. Pramoninė spauda tam jokia išimtis, personalizuotų darbo knygų, užrašinių, atvirukų, vizitinių kortelių ar kitų gaminių poreikis išaugo ne vieną kartą.


Reklamos variklis
Kas yra tikrai puiku, kad personalizuotas produktas tampa itin efektyvia rinkodaros priemone, kurią galime nukreipti į atitinkamas auditorijas, suformuluodami tikslią žinutę, pateikdami aktualų vizualų turinį, ir taip pranešti apie save ar savo verslą vartotojui.

Kur slypi visa jėga šių laikų marketingo kampanijose? Spaudos priemonės turi didesnę išliekamąją vertę, jeigu palygintume su skaitmenine reklama, kuri sugeba pasiekti milžinišką skaičių vartotojų per itin trumpą laiką, tačiau taip greit ir pranyksta, o personalizuotas produktas pasiekia vartotoją kur kas asmeniškiau ir pasilieka visam arba kol atranda savo vietą. Tai priemonė, kuri sukurs ne tik glaudesnį ryšį su jūsų vartotoju, bet maksimaliai išnaudojama pakels ir organinius rezultatus, padidins skambučių srautus ar pagerins kitus marketingo rodiklius.


Tiek sau, tiek padovanoti

Žinoma, tai nebūtinai skirta reklamai, personalizacija puiki ir asmeniniam naudojimui. Toks produktas gali turėti itin didelę reikšmę, glaudžiai susijusią su jūsų gyvenimo akimirkomis, pasiekimais, džiaugsmais ar kitais dalykais, kuriuos norite turėti spaudos pavidalu. Taip pat dažnu atveju tai tampa dovana draugams, šeimos nariams ar kitiems jums svarbiems žmonėms.


Paprastai įgyvendinama

Gamyboje personalizuota spauda tikrai lanksti. Galima tą patį produktą pritaikyti keliems vartotojams ar keliems tūkstančiams, viskas priklauso nuo jūsų poreikių.

Mielai kviečiame pasižiūrėti į produkciją, kurią galime personalizuoti pagal jūsų poreikius:

Darbo knygos     Užrašinės     Firminė atributika

Dėl detalesnės informacijos kreipkitės tel. 846 300 200, el. paštu info@spaustuve.lt